Bij Ons Kind Fotografie kun je ook workshops volgen.

Afhankelijk van jouw eigen interesse zijn er verschillende workshops beschikbaar.

Workshop: Leer je spiegelreflex camera kennen (Basis Techniek Fotografie).
Enig idee wat sluitertijd, diafragma en ISO eigenlijk betekent en wat dit doet? Heb je je camera wel eens van de automatische stand(en) afgehaald? Als je bovenstaande antwoorden met ‘Nee’ hebt beantwoord, dan is dit de workshop voor jou. In deze workshop worden deze termen uitgelegd en laat ik je zien wat de verschillen zijn als je deze instellingen aanpast. Daarnaast leg ik uit hoe je creatief bezig kunt zijn met je spiegelreflex camera en geef je enkele basis tips mee. Bij goed weer word de workshop buiten gegeven en bij slecht weer natuurlijk binnen.
Dit is een 1.5 uur durende 1 op 1 workshop waarbij je de volledige aandacht krijgt.
Benodigdheden: Spiegelreflex camera en Lens.

Prijs: € 79,-

Workshop: Basis Cursus Studiofotografie
Heb je altijd wel eens een volledig opgemaakt en gestyled model willen fotograferen in de fotostudio? Heb je zelf een studio maar weet je niet waar je moet beginnen met het opstellen en instellen van je flitskoppen? Weet je wat het verschil is tussen een softbox, een beautydish en een flitsparaplu? Of heb je gewoon zin om een professioneel model op de foto te zetten voor je eigen portfolio opbouw? Misschien is dan de Basis Cursus Studiofotografie voor jou bestemd! Tijdens deze workshop is er een professioneel model en MUA/Hairstyliste aanwezig. Er wordt uitgelegd hoe je de flitskoppen kunt opstellen en instellen, hoe je het licht kunt meten en camera kunt instellen en het model kunt leiden  om de mooiste resultaten te behalen.
Dit is een 1.5 uur durende 1 op 1 workshop waarbij je de volledige aandacht krijgt.
Benodigdheden: Spiegelreflex camera en Lens

Prijs: € 139,-

Workshop: Studioshoot met je eigen kind.
Deze workshop is bijna hetzelfde als de Basis Cursus Studiofotografie. Het grote verschil is dat in dit geval je eigen kind(eren) model staan. Daarnaast is de verlichting al ideaal opgesteld en zou je bijna direct kunnen beginnen met shooten. Je krijgt prachtig mooie foto’s van je kind(eren) en kunt vol trots zeggen ‘Die heb ik zelf gemaakt!’
Dit is een 1.5 uur durende workshop voor maximaal 4 personen (incl. kind(eren)).
Benodigdheden: Spiegelreflex camera en Lens

Prijs: € 150,-

NB: Alle foto’s welke tijdens deze workshops worden gemaakt, zijn voor eigen gebruik en mogen niet commercieel worden gebruikt !